Hvalpetræning

Her kan du læse om hvalpevisit, hvalpetræning og enetimer.

Servicemeddelelse

Barsel 2024

 Dato.  1/7-24 

 

Kære alle!

Jeg venter mig en lille pige i slut juli og derfor går jeg på barsel om lidt og vil nyde tiden med min lille kommende familie <3

Dog regner jeg med at starte op med enetimer, adfærdstimer og hvalpevisit, samt adfærdsbehandlinger/hjemmebesøg i oktober, så hvis du står og har brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte mig og høre om jeg kan hjælpe dig med de udfordringer I arbejder med. 

Holdtræninger starter op igen i marts 2025 og du kan allerede nu tilmelde dig via de knapper der er under hver holdbeskrivelse – både til hvalpetræning og hundetræning. Datoer og tider er opdaterede og jeg glæder mig meget til at se dig og din hund på træningsbanen til foråret! 

Husk at skriv, hvis du har brug for hjælp nu og her – jeg tilbyder også 20 min gratis samtale, hvor vi kan vende stort og småt eller hvis du har spørgsmål til hvilket hold din hund og du skal starte på – jeg vil glæde mig til at høre fra dig!

Indtil da må du nyde sommerdagene og så vil jeg imens arbejde på at min lille pige får nogle gode æblekinder til hun kommer ud!

Kærlig hilsen Anne

?

Vidste du f.eks. at en lille hundehvalp klarer sit “toiletbesøg” indenfor i huset, fordi det er der den er tryg og at den slet ikke tør drømme om at lave noget på en gåtur i starten, fordi den så sætter et spor til andre større og potentielt farlige dyr, hvilket afslører dens størrelse og sårbarhed? 

Derfor er det vigtigt at hjælpe sin lille hvalp ud i haven/på græs hver gang den har leget, sovet, spist og drukket, så den kan tisse af, hvilket er helt naturlig adfærd for den. På den måde lærer den at nødtørft skal ske med græs under poterne i selskab med ejer, der stille og roligt roser i lavt toneleje når hvalpen har klaret sit. 

Et højt “yay” når der tisses kan forskrække hvalpen så meget at den helt stopper med at tisse og derfor først tisser lige så snart den kommer indenfor i trygge og vante rammer igen. 

Hvalpevisit

Ønsker du at kickstarte det nye liv med en lille hundehvalp, så kommer jeg gerne ud til dig og hjælper med at få styr på hverdagen sammen. Her gennemgår vi ro, ulvetime, hensigtsmæssig aktivering, gåtur med miljøtræning, foder, godbidder og meget mere. 

Efter hvalpevisit’et er du klædt på til at tage dig af den lille ny og du er selvfølgelig mere end velkommen til at tilkøbe flere timer hvor jeg kommer til dig eller vi mødes på træningsbanen (enetimer/1:1-undervisning) eller melde jer til hvalpetræningen på træningsbanen, hvor der også indgår socialisering med de andre hvalpe. Se kommende holdstart for Hvalp og Tricks herunder.

Uanset hvad du vælger er det med til at skabe livskvalitet for dit nye familiemedlem, men i særdeleshed også for hele familien, fordi du får redskaberne til at klare dig med en lille ny dinosaur i hjemmet på bedst mulig måde.

Et hvalpevisit tager ca. 1,5 time, koster 600,- kr. og er til hvalpe i alderen 8 uger – 5 mdr. 

Jeg kommer gerne til dig (dog max. 40 km fra Hjørring og Frederikshavn).

Når du booker får du en kalender at se og her kan du vælge en ledig tid til hvalpevisit’et.

Når du booker bedes du udfylde notat-feltet med hundens navn, race og alder, da dette hjælper mig i min forberedelse til hvalpevisit’et. 

Hvalp og Tricks

Hvalpetræning for hvalpe i alderen 8 uger – 5 mdr. 

Dette hold indeholder de grundlæggende byggesten til et solidt og skønt fundament i din hvalps liv sammen med dig og er et must-have for at forstå hinanden og for at have et roligt, sjovt og herligt liv sammen fremover. 

Her lærer hvalpen hvordan den skal gebærde sig i et liv sammen med sin nye familie og du lærer hvordan du skal navigere i det, at din hvalp i ny og næ viser sine dinosaurkunster! 

Det skal være dejligt at have en lille hvalp, så derfor gør du dig selv og din hvalp en kæmpe tjeneste ved at sætte dig ind i hundesprog, hvalpens mentale udvikling og hvordan du lærer den selv at finde ro – alt sammen en del af denne træning. 

Vil du give din hvalp den bedste start sammen med dig, så er hvalpeholdet lige noget for jer. 

Vi skal arbejde med at:

8 træningsgange inkl. teori og adgang til en lukket facebookgruppe kun for nuværende og tidligere kursister hos Hund og Tricks.

Træningsbane-adresse: Øster Thirupvej 5, 9800 Hjørring

Når du booker din plads, betaler du samtidig og herefter modtager du kvittering, huskeliste til træningen samt info og retningslinjer til træningsbanen. 

Træningen varer 1 time pr. gang.

Pris: 1445,-

__________

Nye hold – opstart:

Tirsdag d. 11/3 – 2025 kl. 15.00-16.00.

(herefter d. 18/3, 25/3, 1/4, 8/4, 15/4, 22/4, 29/4)

 

SAMT

Onsdag d. 7/5 – 2025 kl. 16.00-17.00.

(herefter d. 14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6, 25/6)

__________

Hvalp og Tricks - Fortsætter

Dette hold er for hvalpe, der har gået på Hvalp og Tricks eller som minimum har haft 1 enetime.

For hunde i alderen 5 mdr. – 2 år.

Vi nærmer os teenageperioden og en frygtperiode og derfor består dette hold af selvkontrolsøvelser, troldetræning og diverse lydighedsøvelser samt meget mere. 

Vi skal lære hvalpene at høre efter og at begå sig i en spændende og til tider meget farlig menneskeverden og det kan være meget svært når man er en krudtugle med vat i ørerne.

Vi træner 8 gange a 1 time inkl. teori. 

Der er 4 pladser på holdet. 

Pris: 1445,-

__________

Nyt hold – opstart:

Tirsdag d. 6/5 – 2025 kl. 15.00-16.00.

(herefter d. 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 10/6, 17/6, 24/6)

__________

Enetimer/Klippekort

Enetimetræning er for dig der ønsker træningsøvelser, der hjælper din hund til at vise god adfærd, hvor I får redskaberne til at arbejde med øvelserne på egen hånd.

Uønsket adfærd i træningsøjemed kan være udfordringer med at gå pænt, komme når der kaldes, hopper op ad gæster og meget mere.

Enetimetræning er også for dig der ikke ønsker at træne på et hold eller som bedre kan lide at være i vante rammer i eget hjem.