Adfærdsudfordringer

Adfærdstimer

Hvis du har behov for at få redskaber og hjælp til en adfærdsudfordring med din hund, så kan en adfærdstime være en mulighed. Er udfordringen større anbefaler jeg dig, at kontakte mig i forhold til at blive projekthund på min uddannelse til adfærdsspecialist. Her går vi mere i dybden med udfordringen og du får en handlingsplan du kan følge i arbejdet med din hund. Se mere HER.

På adfærdstimerne underviser jeg i BAT (Behavior Adjustment Training). Denne type træning er for den reaktive hund, som har behov for hjælp i situationer, hvor den føler frygt og stivner eller laver udfald m.m. eller hvis den er så ivrig, at dens stressniveau stiger voldsomt og derved hæmmer den i at udvise venligt hundesprog eller høre efter hvad du som ejer kommunikerer. 

Vi mødes vi på træningsbanen eller i plantagen og tager en snak om din hunds hverdag, adfærdsudfordring og hvilke tiltag og justeringer vi kan gøre for at få din hund mere i balance. 

Er der efterfølgende behov for flere adfærdstimer kan den første time konverteres til 2 eller 3 timer og hermed opnås rabatten. Dette skal ske indenfor 2 mdr. fra den første booking.

Prisen for adfærdstimer er lige nu stærkt reduceret t.o.m. maj 2024, da jeg er under uddannelse som adfærdsspecialist og har min underviser som backup, hvis der er udfordringer jeg har behov for ekstra øjne/ører på. På denne måde bliver jeg dygtigst og du får den bedste hjælp til din hund. 

Her og Nu pris:

1 time:  600,- kr. (normalpris 900,- kr.)

2 timer (spar 10%):  1080,- kr. (normalpris 1620,- kr.)

3 timer (spar 20%):  1440,- kr. (normalpris 2160,- kr.)

Når du booker din første time, så skriv venligst hundens navn, race og alder og hvilken adfærdsudfordring i har, således at jeg kan forberede mig bedst muligt til vi ses på træningsbanen i Hjørring eller i plantagen i Frederikshavn.

Træningsbaneadresse: Øster Thirupvej 5, 9800 Hjørring.

Plantagen Frederikshavn: Gamle Skagensvej 1, 9900 Frederikshavn