Handelsbetingelser

Hund og Tricks

Nørregade 3, 2.tv.

9900 Frederikshavn

anne@hundogtricks.dk

CVR.nr.: 44179032

Hos Hund og Tricks er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Jeg forbeholder mig ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer.

Hund og Tricks modtager betaling med mobilepay, kortbetaling, Google pay og Apple pay.

Ved køb af fysisk vare tilstræber jeg at have varen med til førstkommende træning – skriv navn, hundens navn og hold på ordren i den mail du sender til mig på anne@hundogtricks.dk.

Ved køb af forløb, enetime, adfærdstime eller hjemmebesøg skal disse betales forud med mindre andet aftales. Skriv til mig på anne@hundogtricks.dk, hvis du har et behov for dette.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation af produktet. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Der skal her tages i betragtning at legetøj og kegler skal bruges i træningsøjemed og derfor forventes at kunne holde til træningen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten kontaktes anne@hundogtricks.dk

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer/produkter købt hos Hund og Tricks.

Ved forudbetaling af forløb, kursus eller enetime er der også fortrydelsesret på 14 dage efter gennemført køb, dog senest 8 dage før opstart af træning (dette skal meddeles på mail, så der sikres at dette er registreret korrekt og der kan laves en refundering)

Ved anden aftale end forudbetaling gælder: Netto 14 dage.

Beløbet indbetales på bank: reg.nr.: 7360 konto nr.: 2027705

Ved betaling efter forfald bortfalder pladsen til anden side.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg – dvs. specialdesignede forløb kun for din hund, herunder adfærdsbehandling.

– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen, f.eks. foder og godbidder.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

– Aftaler indgået på offentlig auktion.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Ved eventuel forringelse af varens værdi, hæfter du kun for det som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

For at købe et forløb, enetime, produkt eller lignende hos Hund og Tricks har jeg brug for følgende oplysninger: Navn, Hundens navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse.

Jeg behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere det købte til kun dig, og for at kunne rette henvendelse til dig vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne for persondatapolitik ved Hund og Tricks. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Persondatapolitikken finder du også vedhæftet i mailen, som du har modtaget.

Har du en klage over et produkt eller en ydelse kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse min email adresse: anne@hundogtricks.dk