Hundetræning

Hundeadfærdstræning og klikkertræning 

-for hunde i alle aldre.

Her kan du læse om nuværende-/kommende hold samt enetimer

Familiehund og Tricks

Familiehund og Tricks (6 mdr.+)

Mangler I idéer og træning der får jeres familiehund i balance og har I lyst til at træne øvelser der giver ro, tillid og opmærksomhed fra jeres hund, så vær med på dette familiehundehold. Her træner vi samarbejdet mellem dig og din hund, sætter fokus på hensigtsmæssig aktivering og selvtillidsopbyggende øvelser for din hund, som den kan nyde godt af på gåturene, hjemme i trygge rammer og når I er ude. Vi skal arbejde med træning omkring gæster, børn og gamle, samt at få en rolig og rar gåtur, lære et stærkt indkald og meget mere!

Denne træning er for dig der kunne tænke dig at lære at klikkertræne, for dig der ønsker at højne livskvaliteten for dit firbenede familiemedlem og for dig der ønsker at komme igang med hundetræning, uanset erfaring og niveau.

Niveau tilpasses den enkelte hund.

Vi træner 8 gange a 1 time inkl. teori. samt adgang til lukket facebookgruppe for nye og tidligere kursister hos Hund og Tricks.

Alle i familien er velkomne, men der skal være 1 primær træner der er med hver gang.

Pris: 1395,-

__________

Lørdag d. 6. januar 2024 kl. 10.00-11.00.

(herefter d. 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 24/2)

__________

OBS: Er din hund aggressiv eller udadfarende mod andre hunde, gør, stivner, puster sig op og knurrer, når den ser en anden hund, så er dette ikke kurset for din hund. Så vil jeg hjælpe jer på en anden måde via adfærdstimer, hvor jeg giver dig redskaberne til at hjælpe din hund til at blive mere rolig og selvsikker i mødet med andre hunde. Alt sammen i din hunds tempo, så den begynder at få gode oplevelser i hundemøderne. Læs mere HER.

Lydighed og Tricks

Lydighed og Tricks (6 mdr.+)

Træningen er for dig, der tidligere har været på Familiehund og Tricks, Hvalp og Tricks-fortsætter, Temahold eller har haft et Enetimeforløb.

Vi fortsætter træningen og begynder at nørde mere lydighed, går i detaljerne med tidligere øvelser og sætter mere fokus på adfærd – både vores egen og hundens og hvordan det spiller sammen. Derudover skal vi træne meget mere klikkertræning, så vores hunde bliver klikkerkloge, mere kreative og synes at træning med dig, er det fedeste!

Niveau tilpasses den enkelte hund.

Der er 4 pladser på holdet og træningen varer 60 min. pr. gang.

Pris: 1395,-

__________

Lørdag d. 6. januar 2024 kl. 11.15-12.15

(herefter 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2 og 24/2)

__________

 

Tematræning - Gå pænt

Trækker din hund afsted med dig på gåturen? Og ville du ønske I kunne have en rolig gåtur, hvor der var tid til at snuse og nå at se lidt af den fine natur? Så kom med på dette gå pænt-kursus, hvor du får redskaberne til at lære din hund at gå pænt når I er ude og lufte af. 

Vi kommer til at arbejde med ro, fokus, at vælge dig til, at observere omverdenen, passagetræning og diverse selvkontrolsøvelser. Derudover får du redskaberne til den nemme kommunikation mellem dig og din hund, når snoren er imellem jer. Alt sammen for at skabe en rolig, frustrationsfri og dejlig gåtur for jer begge. 

Vi træner 4 gange a 1 time inkl. teori og adgang til en lukket facebookgruppe kun for nuværende og tidligere kursister hos Hund og Tricks.

Der er 4 pladser på holdet. 

Pris: 600,-

__________

Holdstart:

Fredag d. 22. marts 2024 kl. 15.30-16.30

(herefter: 29/3, 5/4 og 12/4)

__________

Tematræning - Indkald

Vil du også have en hund der kommer når du kalder? 

På dette kursus træner vi både et hverdagsindkald, der virker når hunden skal ind fra haven og et Nød-indkald, der virker hvis der sker en uventet situation og hunden skal komme tilbage prompte (små børn, andre hunde, ud på en vej osv). 

Vi arbejder desuden med snudetarget, som kan styrke indkaldet, samt forskellige kontaktøvelser og lidt leg.

4 træningsgange a 1 time inkl. teori og adgang til en lukket facebookgruppe kun for nuværende og tidligere kursister hos Hund og Tricks.

Der er 4 pladser på holdet. 

Pris: 600,-

__________

Holdstart:

Fredag d. 22. marts 2024 kl. 16.45-17.45

(herefter: 29/3, 5/4 og 12/4)

__________

Tematræning - Lydighed

Ønsker du at træne ren lydighed med din hund, så den sætter sig når du beder den om det og den bliver liggende når du har bedt den om det? Så er lydighed noget for dig og din firbenede træningsmakker. 

Lydighedstræning stiller store krav til os som ejere når vi går igang med denne træning, for det er vigtigt at kommunikere kort og præcist til hunden, så den bliver guidet på bedst mulig måde.

Lydighed er sjov træning der giver tydelige resultater og som giver en dejligt træt hund. Vi kommer til at træne sit, dæk, stå, bliv med forstyrrelser og gå fri ved fod – alt sammen med et mundtligt signal, således at hunden lærer at lytte efter. 

Vi træner 4 gange a 1 time inkl. teori og adgang til en lukket facebookgruppe kun for nuværende og tidligere kursister hos Hund og Tricks.

Der er 4 pladser på holdet. 

Pris: 600,-

__________

Holdstart:

Tirsdag d. 12. marts 2024 kl. 16.45-17.45

(herefter: 19/3, 26/3 og 2/4)

__________

Kopi af Billeder Anne (9)
Kopi af Billeder Anne (9)

Enetimer/Klippekort

Enetimetræning er for dig der ønsker træningsøvelser, der hjælper din hund til at vise god adfærd, hvor I får redskaberne til at arbejde med øvelserne på egen hånd.

Uønsket adfærd i træningsøjemed kan være udfordringer med at gå pænt, komme når der kaldes, hopper op ad gæster og meget mere.

På enetimen kan du også få inspiration til aktiviteter til din hund, afprøve træningsmetoden klikkertræning, få en forsmag på dogparkour, arbejde med lydighed, selvkontrol og meget meget mere.

Så ønsker du sparring på din træning og din hunds fremskridt eller problematikker med samme og gerne vil arbejde videre med nye øvelser eller udvide igangværende træningsøvelser, så kan dette også gøres på en enetime, hvor vi sammen kan gå i dybden med en specifikt træning, som du ønsker succes med.

Ved booking af enetimer vil du blive inviteret til en lukket facebookgruppe for nuværende og tidligere kursister hos Hund og Tricks. Her deler jeg tips til træningsgrej, foder, godbidder m.m. og her kan du stille spørgsmål til træningen og dele fremskridt og skønne billeder af din pelsede træningsmakker. 

Er du i tvivl om enetime er den træning du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte mig til en afklaringssamtale, hvor vi finder ud af hvad din hund har brug for. Kontakt mig HER med ønsket dag og tid til en telefonsamtale.

OBS:

Har din hund svært ved at være sammen med andre hunde, gå roligt på gåturene, fordi den gør meget, bliver aggressiv, ikke kan koncentrere sig, trækker meget fremad i snoren når der kommer andre, gemmer sig, stresser op og ikke vil tage godbidder, gør i haven eller indenfor af alt udenfor, knurrer når I nærmer jer eller giver mad og meget mere, så læs mere HER om adfærdstimer, hvor vi kan arbejde med lige præcis din hunds udfordring. 

1 enetime koster 500,- kr.

Jeg har mulighed for at komme til dig (max. 40 km fra Hjørring og Frederikshavn) eller vi kan mødes på træningsbanen lige udenfor Hjørring eller i Plantagen i Frederikshavn.

Træningsbaneadresse: Øster Thirupvej 5, 9800 Hjørring.

Plantagen Frederikshavn: Gamle Skagensvej 1, 9900 Frederikshavn

Ønsker du efterfølgende at tilkøbe flere timer kan dette gøres ved at betale differencen op til ønskede antal timer (dette skal dog ske senest 2 mdr. efter første enetime for at opnå rabatten). Skriv til mig på anne@hundogtricks.dk, så sender jeg et link på tilkøbstimer. 

Første gang du booker en enetime bedes du – i notat-feltet – skrive din hunds race, navn og alder og hvilken træningsudfordring I har – dette hjælper mig i min forberedelse til enetimen.

 

Der er også mulighed for at købe længere forløb – enten på 3 eller 5 timer. 

Dette købes som klippekort og herefter booker du den første enetime efter eget valg (eget hjem eller træningsbanen/plantagen).

Køb et klippekort på 3 timer og spar 300,- kr = 1200,- kr.

Køb et klippekort på 5 timer og spar 750,- kr. = 1750,- kr.

Onlinekurser

Følgende onlinekurser er tilgængelige nu:

 

Alene Hjemme 

Den Bedste Start