Projekthund på adfærdsspecialistuddannelsen

 

Da jeg er på uddannelse som adfærdsspecialist søger jeg projekthunde med adfærdsproblemer til foråret 2024, så er du klar til at arbejde med din hund ud fra det jeg sætter i værks, så kan du her skrive til mig med din udfordring og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar, om det er lige præcis dig, jeg får lov til at hjælpe under min uddannelse.

Kørsel max. 40 km. fra Hjørring eller Frederikshavn.

Du får 1,5-2 timers hjemmebesøg, hvor jeg gennemgår træningsøvelser, vender teori og hverdagen med jer og efterfølgende sender det hele på skrift i en handlingsplan. Ca. 4 uger efter hjemmebesøget har vi et opfølgende møde på 1 time ca., hvor vi taler om fremskridt og udfordringer i har haft og vender eventuelle spørgsmål.

Førvideo af udfordringen sendes på anne@hundogtricks.dk

Pris 500,- kr. + før og eftervideo samt udtalelse til brug på sociale medier.

Husk også at skrive dit tlf.nr., hundens navn, race, alder og adfærdsudfordring.

Onlinekurser

I samarbejde med Fjeldsø i Odense kan jeg tilbyde følgende online-kurser, som du kan tage hjemme fra din sofa:

Alene Hjemme

Alene Hjemme – kurset er for dig, der har udfordinger med at din hund ikke kan være alene hjemme. Her får du hele opskriften på hvordan du hjælper din hund bedst muligt. 

Du kan med fordel gå igang med træningen lige så snart du får din hvalp hjem, men træningen er for hunde i alle aldre, så det er bare om at komme igang.

Alene hjemme – træning starter lang tid før man overhovedet bør overveje at træne “at gå ud ad fordøren” – det lyder nyt og anderledes ja, men starter du ved fordøren kan du risikere at forstærke din hunds angst for at blive ladt alene – læs meget mere om det, ved at trykke på knappen nedenfor.

Kurset koster 997,- kr. inkl. moms og indeholder ugeplaner, som er lige til at følge samt en lukket facebookgruppe for alle deltagende kursister. Her er der også hjælp at hente, hvis der er noget der ikke fungerer eller du har spørgsmål til træningen.

Rigtig god træning!

Den Bedste Start

Den Bedste Start er for dig og din lille nye hvalp, hvis I ikke kan komme på hvalpehold lige så snart I får hvalpen hjem og også, hvis I bare gerne vil gøre det bedste for jeres hvalp. Kurset er derfor også for dig der har en hvalp på op til 1 år og gerne vil vide en masse om hvalpens udvikling og have fif og gode løsninger til hverdagslivet med hvalp.

Kurset indeholder teori om hvalpens udviklingsfaser, hensigtsmæssig aktivering, søvn, biden fingre, neutralisering og meget mere. 

Kurset koster 647,- kr. inkl. moms. 

Flere kurser på vej...

Kommende onlinekurser:

 

  • Dogparkour
  • Hundeadfærdens finurlige verden DEL 1

 

og til de ekstra hundeinteresserede:

 

  • Hundeadfærdsuddannelsen 100% online

 

2photo-pots-X1RQ3b6ZhUs-unsplash